Barion Pixel

Kémia és biológia oktatás

Kémia és biológia oktatás
(Fix)

Áttekintés

Leírás

Kémia és biológia oktatás

INDULNAK SZEMÉLYRE SZABOTT ONLINE ÉRETTSÉGI ELŐKÉSZÍTŐINK!

Bárkiből lehet orvos.
De a befektetett munka sokszor nem elég. Vannak akik a rossz középiskolai oktatás miatt nem mernek jelentkezni a felsőoktatásba, mások pedig túl későn jöttek rá, hogy mit is szeretnének valójában csinálni. Ne add fel a gyermekkori terveidet csak azért, mert az élet éppen rossz kártyát osztott!

Ha valaha komolyan megfordult a fejedben, hogy ORVOS, FOGORVOS, GYÓGYSZERÉSZ, ÁLLATORVOS, VEGYÉSZ, PSZICHOLÓGUS, GYÓGYTORNÁSZ, AGRÁRMÉRNÖK, BIOLÓGUS, MENTŐTISZT, TANÁR, VÉDŐNŐ vagy ÁPOLÓ legyél, akkor nálunk a helyed!

Nulláról indulóknak is, kortól és képzettségtől függetlenül!

Online (skype) képzéseinken heti több magánórával, folyamatos facebook kapcsolattartással, személyre szabott tanulási ütemtervvel, közös oktatásokkal és konzultációkkal segítünk abban, hogy korodtól és középiskoládtól függetlenül a legjobbak között felvételizz. Bármikor lehet csatlakozni, mert egy algoritmus mindenkinek egyéni órarendet készít. Amennyiben céljaid eléréséhez két emelt szintű vizsgára van szükséged, a biológiát és kémiát összhangban oktatjuk neked, az alapoktól. Az eddigi emelt szintű érettségik írásbeli feladatain kívül, beszéd és fogalmazástechnikai módszereket is gyakorlunk. A mesterséges intelligencia mindenkinek figyeli a tudásszintjét és alkalmazkodik hozzá a feladatok kiválasztásánál.

Mi megmutatjuk a helyes irányt a tanulásban, nálunk nem fogsz lemaradni vagy értetlenül jegyzetelni és mindig tehetsz fel kérdést, sőt ezt el is várjuk!
A siker kulcsa a kezedben van!
Küzdj az álmaidért!

www.facebook.com/orvosakaroklenni

Szolgáltatás>Oktatás, képzést Kínál

Elhelyezkedés

Hajdú-Bihar vármegye-Bárhol,Hajdú-Bihar vármegye,Magyarország

Leave a Review